Zumba Fitness

Zumba Fitness is voor iedereen. Niets moet en alles mag!  Op de vrolijke opzwepende muziek maak je de leukste danspassen. Het is de workout die je iedere dag wel zou willen doen. Iedere les is een nieuw feest waarbij je jezelf helemaal in shape danst! Kortom: de fitnessworkout die je niet wil missen.

Streetdance

De danservaring voor de jeugd. Het is een combinatie van techniek en ritmegevoel. In veel videoclips zie je dansers ‘bouncen op de beat’, dit is het streetdance helemaal. Er wordt op veel soorten muziek gedanst. Met name als de beats worden opge- schroefd komen de streetdansers los. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al aan deze ervaring deelnemen.

Step Aerobics

Step Aerobics is een cardio workout voor je hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Op de opzwepende muziek wordt er behulp van een step getraind met de nadruk op je benen en billen. Toch wordt de rest van je lichaam zeker niet vergeten. Veel combinaties kunnen worden uitgevoerd op de step.

MBvO fitness 60+

Iedereen in de leeftijd van 60 jaar en ouder kan meedoen aan MBvO-fitness (Meer Bewegen voor Ouderen). Deze workout is zowel fysiek als sociaal een aanrader voor de 60+er. Wij adviseren u wel om vooraf bij uw (huis)arts te informeren of deelname aan fitness niet bezwaarlijk is.

Perfect Pilates

Perfect Pilatus is een workout waarbij houding, coördinatie, ademhaling en stabiliteit centraal staan. Hierbij ligt de focus op core-stability (rompstabiliteit). Een sterke core zorgt ervoor dat je minder last van blessures krijgt. Het grootste deel van deze workout bestaat uit grondoefeningen.

Bootcamp

Bootcamp indoor is een combinatie tussen conditie en kracht. Je traint in groepsverband helemaal op je eigen niveau. Op je eigen tempo haal je het maximale uit je training. Topsporter of gezelligheidssporter, na de training heb je gegarandeerd een voldaan gevoel. Deze back to basic workout verlaat je niet zonder zweetdruppels.

B.B.B.

De b.b.b. oftewel Buik Benen Billen workout is zoals de naam het al aangeeft volledig gefocust op de onderste regionen van het lichaam. Op muziek komen al deze spiergroepen aan bod. De focus ligt op het sterker maken van deze groepen. Hier zul je in het dagelijks leven veel voordeel uit halen.

Meer info:

Gratis proefles

Actuele lesschema

Abonnementen