Algemene voorwaarden

Art. 1
Ieder lid betaald € 10,00 inschrijfgeld. Dit geldt ook bij een herinschrijving.

Art. 2
Eventuele prijsstijgingen kunnen slechts 1 keer per jaar doorgevoerd worden bij abonnementhouders die per jaar contant betalen wel per vervaldatum. Voor abonnementhouders met een incassoabonnement zal een prijsstijging bij de ingang van de fitnessruimte, aerobics studio en indoorcyclingruimte worden gepucliceerd. Indien door betreffende abonnementhouder niet gereageerd wordt voor de ingangsdatum van de prijsstijging betekent dit dat de betreffende prijsstijging wordt geaccepteerd en zal deze automatisch worden doorgevoerd.

Art. 3
Bij aanmelding van uw abonnement op dag 1 t/m dag 9 van de maand wordt 2/3 van het abonnementbedrag per maand in rekening gebracht. Bij aanmelding op dag 10 t/m 19 is dit 1/3 en bij aanmelding op dag 20 tot het einde van de maand is dit 0.

Art. 4
De persoonlijke gegevens van de leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor de administratieve doeleinden van SCS gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking gesteld. Op verzoek van de klant worden deze gegevens verwijderd per de eerst mogelijk wettelijke datum.

Art. 5
Het lidmaatschap (m.u.v. de jaarabonnementen) is per maand opzegbaar. Afmelding dient gedaan te worden voor de 25e van de voorgaande maand.

Art. 6
Abonnementen zijn per maand te wijzigen. Dit dient gedaan te worden voor de 25e van de voorgaande maand.

Art. 7
Bij de abonnementen fitness onbeperkt, squash onbeperkt en all-in mag je 2 reserveringen per dag maken. Vrije plekken tijdens andere lessen op dezelfde dag mogen worden opgevuld, maar hier kan geen reservering voor gemaakt worden.