Corona update

Helaas hebben we deze week niet het nieuws gekregen dat we graag gehad hadden. De lockdown is wederom verlengd waardoor wij onze deuren nog niet mogen openen.
Laten we echt hopen dat we snel weer open mogen, zodat jullie weer lekker kunnen komen sporten.

Extra voor de tennissers:
In onze vorige mails hebben we jullie verteld dat we jullie uiteraard willen compenseren, helaas kunnen we dit nog niet concreet uitwerken zolang wij niet weten wanneer we weer open mogen. Dus zodra dit duidelijk is, zullen we jullie uiteraard hiervan op de hoogte brengen.

Het winterseizoen is in ieder geval afgelopen en wij zullen jullie voor het buitenseizoen niet meer zien in ons sportcentrum. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier met het tennissen op de buitenbanen. En laten we hopen dat dit natuurlijk wel allemaal door kan gaan.

Normaal gesproken krijgen jullie in deze tijd ook het nieuwe contract voor de komende winter van ons. Ook dit moeten we iets uitstellen. Hierover zullen we jullie tijdig informeren zodat we jullie hopelijk weer mogen verwelkomen in het nieuwe winterseizoen.

Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier deze zomer en hopelijk tot snel!!

Is je racket voor de zomer nog toe aan een update, dan kunnen jullie altijd even bellen met Yvonne (+31631354633) zodat we een afspraak kunnen maken. Wij zorgen er dan weer voor dat je racket weer top in orde is! Ook als je ballen nodig hebt, staan we graag voor je klaar